Image

Ursolsyre

Aldring af kroppen og forskellige sygdomme fører ofte til muskelvævsatrofi. Patienter kommer sig langsommere, det er ret vanskeligt for en atlet at vende tilbage til tjeneste efter en lang pause i sin karriere. Hvor er udgangen?

Efter at have diagnosticeret mere end 1000 forskellige biologisk aktive stoffer, er forskere kommet til den konklusion, at det er ursolsyre, der får håndfladen i kampen mod skeletmuskulaturrofi..

Ursolsyrerige fødevarer:

Generelle egenskaber ved ursolsyre

Ursolsyre er et biologisk stof, der aktivt påvirker menneskekroppen. Ursolsyre findes naturligvis i over hundrede planter. Det findes i mange bær, frugter, blade og andre planter..

I litteraturen kan du finde navne på ursolsyre som urson, prunol og malol og nogle andre..

Ursolsyre opnås industrielt fra plantematerialer (affaldsprodukter fra produktion af juice fra chokeberry og lingonberry).

Dagligt behov for ursolsyre

Et godt resultat blev vist ved doseringen af ​​ursolsyre i en mængde på 450 mg pr. Dag. Det vil sige, det anbefalede indtag af ursolsyre til i dag er 150 mg tre gange dagligt. Tag syre med måltiderne.

Christopher Adams, der studerer egenskaber ved ursolsyre ved University of Iowa (USA), mener, at et æble om dagen vil hjælpe os med at holde os sunde og tonede..

Behovet for ursolsyre øges:

  • med et fald i muskeltonus (med alderen under akutte og kroniske sygdomme);
  • med overskydende kropsvægt
  • med diabetes og metaboliske lidelser
  • med aktiv fysisk aktivitet
  • skæl og hårtab
  • med onkologiske sygdomme
  • med høje kolesterolniveauer
  • med en forstyrrelse i mave-tarmkanalen;
  • med vasokonstriktion.

Behovet for ursolsyre reduceres:

  • i strid med binyrerne
  • med et for stort indhold af natriumioner i blodet
  • med øget surhedsgrad af mavesaft;
  • med reduceret aktivitet af de katabolske gener MuRF-1 og Atrogin-1, som er ansvarlige for ødelæggelsen af ​​muskelvæv.

Ursolsyre assimilering

Assimileringen af ​​ursolsyre er måske det eneste svage punkt i dette gavnlige stof. Det absorberes ekstremt dårligt, skønt det har en virkning, uanset om det indtages internt eller eksternt.

Nyttige egenskaber ved ursolsyre og dens virkning på kroppen

Forskere forsker aktivt i at identificere de gavnlige egenskaber ved ursolsyre og muligheden for at bruge dem mest effektivt. Ursolsyre har en række fordele, der gør det uundværligt for vores krop. Dens virkning svarer til deoxycorticosteron (binyrehormon). Det bevarer klorid- og natriumioner uden at påvirke kaliummetabolismen.

Ursolsyre blokerer udviklingen af ​​et gen, der fremmer spild af muskler, mens det fremmer muskeludvikling. Ursolsyre hjælper også med at reducere kropsfedt. Det aktiverer væksten af ​​brunt fedtvæv og reducerer samtidig væksten af ​​hvidt. Dette gør det muligt for kroppen at bruge først "reserver" og derefter de kalorier, der er modtaget for nylig..

For nylig har ursolsyre vist sig at hæmme udviklingen af ​​kræftceller. I nogle lande er det endda ordineret til forebyggelse af hudkræft..

En af egenskaberne ved ursolsyre er dens evne til at reducere østrogen uden at påvirke testosteronproduktionen..

Nogle undersøgelser viser, at ursolsyre er en selektiv hæmmer af enzymer, der hæver kortisolniveauerne, også aromatase.

Derudover bidrager ursolsyre som et biologisk stof til normaliseringen af ​​alle vitale processer i menneskekroppen. Den overvåger vigtige indikatorer som kolesterol og blodsukker..

Ursolsyre bruges til at skabe helbredende, antimikrobielle, antiinflammatoriske lægemidler.

Interaktion med andre elementer

Interagerer med klor og natrium. Derudover normaliserer det stofskiftet, hvilket letter absorptionen af ​​stoffer i kroppen.

Tegn på mangel på ursolsyre

  • fedme
  • svækkelse af skeletmusklerne
  • metabolisk sygdom
  • forstyrrelse af fordøjelsessystemet.

Tegn på overskydende ursolsyre

  • overskydende muskelvækst
  • krænkelse af fælles mobilitet (kontraktur)
  • reduceret niveau af fedtlag
  • øgede insulinniveauer
  • infertilitet (undertrykkelse af spermatogenese).

Faktorer, der påvirker indholdet af ursolsyre i kroppen

For at opretholde normale niveauer af ursolsyre i kroppen er en komplet diæt tilstrækkelig, som inkluderer fødevarer, der indeholder den.

I de senere år har forskere forsøgt at skabe lægemidler, der effektivt kan mætte kroppen med ursolsyre. Mens deres præstationer ikke er høje nok.

Ursolsyre for skønhed og sundhed

Interessen for ursolsyre og dens anvendelse er vokset for nylig i forbindelse med en række undersøgelser, der opdagede dens toniske effekt på menneskelige muskler..

Så atleter begyndte aktivt at bruge det til effektivt at øge muskelmasse, overvægtige mennesker - til vægttab..

Derudover anvendes i den kosmetiske industri ursolsyre til at reparere og tone huden. Det bruges til pleje af følsom hud, der er tilbøjelig til rødme. Derudover blev dets evne til at aktivere hårvækst, eliminere skæl og skjule lugt afsløret..

Low Carb Zone - Teori og praksis for Low Carb Nutrition

Navigationsmenu

  • Snak
  • Forum
  • Deltagere
  • regler
  • tjek ind
  • At komme ind

Brugerdefinerede links

  • Aktive emner

Brugeroplysninger

Ursolsyre >>>>

Indlæg 1 til 21 af 21

Del12014-02-12 01:02:53

  • Forfatter: Ontario
  • Aktivt medlem
  • Registreret: 2013-08-07
  • Beskeder: 6769
  • Respekt: ​​+3610
  • Positive: +1912
  • Kvindeligt køn
  • Sidste besøg:
    2017-04-24 21:08:24
  • Navn: Elena
  • Højde: 173
  • Vægt: 82 ===> 66.3►68.5 ===> 62
  • Start af LLP: juni 2013

Ursolsyre - lipolysestimulerende middel (spis æbleskind og tabe sig)

Del22014-02-12 01:22:19

  • Forfatter: Lakshmi
  • Administrator
  • Registreret: 2012-12-19
  • Beskeder: 23640
  • Respekt: ​​+9582
  • Positive: +6205
  • Kvindeligt køn
  • Alder: 46 [1974-04-28]
  • Sidste besøg:
    2019-07-30 19:22:59
  • Navn: Anna
  • Højde: 167
  • Vægt: 99,9 ===> 68 ===> 60
  • Start af LPP: 11.02.2011.

Andet link åbnes ikke.

spis æbleskind og tabe sig

Vores butikker spiser ikke skind med æbler - de behandles med olie for at holde æblerne længere.

Del32014-02-12 01:22:51

  • Forfatter: Lakshmi
  • Administrator
  • Registreret: 2012-12-19
  • Beskeder: 23640
  • Respekt: ​​+9582
  • Positive: +6205
  • Kvindeligt køn
  • Alder: 46 [1974-04-28]
  • Sidste besøg:
    2019-07-30 19:22:59
  • Navn: Anna
  • Højde: 167
  • Vægt: 99,9 ===> 68 ===> 60
  • Start af LPP: 11.02.2011.

Del42014-02-12 01:27:28

  • Forfatter: Koshatina
  • Aktivt medlem
  • Sted: Ukraine
  • Registreret: 23-01-2014
  • Indlæg: 467
  • Respekt: ​​+165
  • Positive: +41
  • Kvindeligt køn
  • Alder: 32 [1988-05-03]
  • Sidste besøg:
    2015-12-15 16:56:35
  • Navn: Daria
  • Højde: 161
  • Vægt: 71 ===> 57,3 ===> 50
  • Start af NPP: 07/05/2014 - en anden tilgang.

spis æbleskind og tabe sig

Ursulinsyre findes stadig i tranebær, det er bedre at spise det.

Del52014-02-12 01:40:33

  • Forfatter: Ontario
  • Aktivt medlem
  • Registreret: 2013-08-07
  • Beskeder: 6769
  • Respekt: ​​+3610
  • Positive: +1912
  • Kvindeligt køn
  • Sidste besøg:
    2017-04-24 21:08:24
  • Navn: Elena
  • Højde: 173
  • Vægt: 82 ===> 66.3►68.5 ===> 62
  • Start af LLP: juni 2013

du kan ikke spise skind fra æbler

Del62014-02-12 01:43:50

  • Forfatter: Lakshmi
  • Administrator
  • Registreret: 2012-12-19
  • Beskeder: 23640
  • Respekt: ​​+9582
  • Positive: +6205
  • Kvindeligt køn
  • Alder: 46 [1974-04-28]
  • Sidste besøg:
    2019-07-30 19:22:59
  • Navn: Anna
  • Højde: 167
  • Vægt: 99,9 ===> 68 ===> 60
  • Begyndelsen på LLP: 11.02.2011.

Del72014-02-12 01:49:24

  • Forfatter: Ontario
  • Aktivt medlem
  • Registreret: 2013-08-07
  • Beskeder: 6769
  • Respekt: ​​+3610
  • Positive: +1912
  • Kvindeligt køn
  • Sidste besøg:
    2017-04-24 21:08:24
  • Navn: Elena
  • Højde: 173
  • Vægt: 82 ===> 66.3►68.5 ===> 62
  • Start af LLP: juni 2013

Du er nødt til at studere emnet igen, og så måske krukkerne. Jeg vil virkelig tabe mig

Del82014-02-12 05:16:09

  • Forfatter: Ontario
  • Aktivt medlem
  • Registreret: 2013-08-07
  • Beskeder: 6769
  • Respekt: ​​+3610
  • Positive: +1912
  • Kvindeligt køn
  • Sidste besøg:
    2017-04-24 21:08:24
  • Navn: Elena
  • Højde: 173
  • Vægt: 82 ===> 66.3►68.5 ===> 62
  • Start af LLP: juni 2013

Jo mere jeg læser om ursolsyre, jo mere savner jeg en anden krukke.

Flere nyttige egenskaber:
anti-aging, anti-tumor (hudkræft), leverbeskyttelse, antiinflammatorisk (oral og topisk), anti-mavesår, antimikrobiel, antiviral

Del92014-02-12 11:58:38

  • Forfatter: Lakshmi
  • Administrator
  • Registreret: 2012-12-19
  • Beskeder: 23640
  • Respekt: ​​+9582
  • Positive: +6205
  • Kvindeligt køn
  • Alder: 46 [1974-04-28]
  • Sidste besøg:
    2019-07-30 19:22:59
  • Navn: Anna
  • Højde: 167
  • Vægt: 99,9 ===> 68 ===> 60
  • Start af LPP: 11.02.2011.

Jo mere jeg læser om ursolsyre, jo mere savner jeg en anden krukke.

Ja jeg er enig. Jeg er lige begyndt at studere og har allerede fundet en masse nyttige ting.

Ikke-alkoholisk fedt hepatose

Nyrebeskyttelse ved diabetes

Antibakteriel og antioxidant aktivitet

Del102014-02-13 04:54:11

  • Forfatter: Ontario
  • Aktivt medlem
  • Registreret: 2013-08-07
  • Beskeder: 6769
  • Respekt: ​​+3610
  • Positive: +1912
  • Kvindeligt køn
  • Sidste besøg:
    2017-04-24 21:08:24
  • Navn: Elena
  • Højde: 173
  • Vægt: 82 ===> 66.3►68.5 ===> 62
  • Start af LLP: juni 2013

der er tranebær, det er bedre at spise det.

Desværre skal du i doser, der er nødvendige for slankende effekt af denne syre, spise mindst 1 kg tranebær dagligt. Æbler og druer er også ret gode. For andre positive effekter er dosis mindre, så du kan også indsamle produkter (selvom dette allerede er uforeneligt med streng NPL).

Ikke desto mindre er spørgsmålet om tranebær: hvordan man bruger det på NUP? Jeg plejede at sno det med sukker, og det stod i køleskabet i lang tid, og jeg tilføjede det til te og derefter til cottage cheese eller yoghurt. Og nu? Vrid med sahzam - det er usandsynligt, at det opbevares sådan i lang tid. Måske kan der spises noget andet?

Del112014-02-13 05:04:17

  • Forfatter: Ontario
  • Aktivt medlem
  • Registreret: 2013-08-07
  • Beskeder: 6769
  • Respekt: ​​+3610
  • Positive: +1912
  • Kvindeligt køn
  • Sidste besøg:
    2017-04-24 21:08:24
  • Navn: Elena
  • Højde: 173
  • Vægt: 82 ===> 66.3►68.5 ===> 62
  • Start af LLP: juni 2013

mindst 16 mg pr. kg kropsvægt (pr. dag)
du kan ikke undvære en krukke

tager ursolsyre i ovenstående doser påvirker fertiliteten (midlertidigt)

Del122014-02-13 09:11:19

  • Forfatter: tilfældig
  • Aktivt medlem
  • Placering: Tyumen
  • Registreret: 2013-04-06
  • Indlæg: 210
  • Respekt: ​​+290
  • Positive: +0
  • Køn: Mand
  • Sidste besøg:
    2014-08-04 22:25:36
  • Navn: tilfældig

Ikke desto mindre spørgsmålet om tranebær: hvordan man bruger det på NPP?

Pludselig havde jeg flere kg tranebær, jeg kastede dem bare i min mund med håndfulde efter at have spist.

Del132014-02-13 11:22:37

  • Forfatter: Koshatina
  • Aktivt medlem
  • Sted: Ukraine
  • Registreret: 23-01-2014
  • Indlæg: 467
  • Respekt: ​​+165
  • Positive: +41
  • Kvindeligt køn
  • Alder: 32 [1988-05-03]
  • Sidste besøg:
    2015-12-15 16:56:35
  • Navn: Daria
  • Højde: 161
  • Vægt: 71 ===> 57,3 ===> 50
  • Start af NPP: 07/05/2014 - en anden tilgang.

Måske kan der spises noget andet?

På kul. Der er såååå mange opskrifter med hende. Og de vrider det med sahzam (jeg ved ikke om opbevaring, måske vrider de det ikke meget for at få tid til at spise det), og de laver gelé med det og tilføjer mousser, kager til slik / tærter og alt andet, som en kulhydratfri fantasi er nok for. Kort sagt bruger de på samme måde som ethvert bær til fremstilling af desserter, kun de er enten drysset med sahzam (i en "kirsebærrutschebane" eller "huskage" eller hvad det nu kaldes) eller snoet med den.

Del142014-02-13 11:39:04

  • Forfatter: ProstoYa
  • Aktivt medlem
  • Registreret: 2013-03-10
  • Indlæg: 666
  • Respekt: ​​+349
  • Positive: +424
  • Kvindeligt køn
  • Sidste besøg:
    2016-05-31 21:38:22
  • Navn: Bare mig
  • Højde: 166
  • Vægt: 105 = 71 =
  • Start af LLP: 01.05.2005

Ontario, jeg har frosne tranebær. Jeg spiser et halvt glas af det efter dampbadet.

Del152014-02-13 11:48:27

  • Forfatter: Mikulishna
  • Aktivt medlem
  • Sted: Penza, undertiden Moskva))
  • Registreret: 2012-12-24
  • Beskeder: 4890
  • Respekt: ​​+3081
  • Positive: +13668
  • Kvindeligt køn
  • Alder: 50 [1970-05-18]
  • Sidste besøg:
    2018-08-07 10:58:51
  • Navn: Elena
  • Højde: 175 cm
  • Vægt: 78 ===> 70 igen, sandsynligvis ===> 63
  • Start af LLP: 27.11.2011

Og hvis du opbevarer hovedparten i fryseren, og kun drejer en lille mængde med sahzam efter behov? Så det går ikke tabt?

Del162014-02-13 12:33:36

  • Forfatter: ProstoYa
  • Aktivt medlem
  • Registreret: 2013-03-10
  • Indlæg: 666
  • Respekt: ​​+349
  • Positive: +424
  • Kvindeligt køn
  • Sidste besøg:
    2016-05-31 21:38:22
  • Navn: Bare mig
  • Højde: 166
  • Vægt: 105 = 71 =
  • Start af LLP: 01.05.2005

Selvfølgelig ikke. Jeg spiser naturligt. Efter behov tager jeg en pose ud, afrimer den næsten aldrig, sno den i en kødkværn eller i en blender. Derefter i en halv liters krukke og i køleskabet, også uden sukker. Det værd. Tilføj hvor du vil og med hvad du vil.

Del172014-02-13 19:52:33

  • Forfatter: Lakshmi
  • Administrator
  • Registreret: 2012-12-19
  • Beskeder: 23640
  • Respekt: ​​+9582
  • Positive: +6205
  • Kvindeligt køn
  • Alder: 46 [1974-04-28]
  • Sidste besøg:
    2019-07-30 19:22:59
  • Navn: Anna
  • Højde: 167
  • Vægt: 99,9 ===> 68 ===> 60
  • Start af LPP: 11.02.2011.

I henhold til de links, du gav - den første indeholder kun 25% af urs. syre. Den anden procentdel er ikke angivet, men doseringen pr. Dag er pinlig - 8 tabletter hver. Du har brug for 2 sådanne krukker i en måned. Det viser sig lidt dyrt.

Også på det første link, i beskrivelsen

For at få de bedste resultater skal du følge en diæt med et højt proteinindhold og et lavt fedtindhold og kombinere med et træningsprogram med høj intensitet.

Måske er denne syre på en eller anden måde uforenelig med fedt.?

Del182014-02-13 19:53:24

  • Forfatter: Lakshmi
  • Administrator
  • Registreret: 2012-12-19
  • Beskeder: 23640
  • Respekt: ​​+9582
  • Positive: +6205
  • Kvindeligt køn
  • Alder: 46 [1974-04-28]
  • Sidste besøg:
    2019-07-30 19:22:59
  • Navn: Anna
  • Højde: 167
  • Vægt: 99,9 ===> 68 ===> 60
  • Start af LPP: 11.02.2011.

Og hvor kan du tilføje det?

Del192014-02-13 21:51:30

  • Forfatter: ProstoYa
  • Aktivt medlem
  • Registreret: 2013-03-10
  • Indlæg: 666
  • Respekt: ​​+349
  • Positive: +424
  • Kvindeligt køn
  • Sidste besøg:
    2016-05-31 21:38:22
  • Navn: Bare mig
  • Højde: 166
  • Vægt: 105 = 71 =
  • Start af LLP: 01.05.2005

For mig selv i te, i ansigtsmasker, til andre husstandsmedlemmer i gryderetter, cocktails, cottage cheese (ja, de har sukker).

Del202014-02-13 22:12:37

  • Forfatter: Anfiska
  • Aktivt medlem
  • Registreret: 27-01-2013
  • Indlæg: 1227
  • Respekt: ​​+906
  • Positive: +158
  • Kvindeligt køn
  • Alder: 52 [1967-11-01]
  • Sidste besøg:
    2015-06-20 02:15:02
  • Højde: 167
  • Vægt: 71 => 56,8 => 59
  • Start af LLP: december 2012

Ursolsyre er en pentacyklisk triterpenforbindelse, der findes i mange vegetabilske fødevarer, der anvendes i mad.

I løbet af forskningen med det formål at finde midler, der kan hjælpe med atrofi af muskelvæv, der udvikler sig som et resultat af aldring og forekomsten af ​​forskellige sygdomme, henledte forskere opmærksomheden på en kemisk forbindelse af naturlig oprindelse. Det handler om ursolsyre, et stof der findes i æbleskal. Ifølge forskerne har dette stof enhver chance for at være grundlaget for oprettelsen af ​​stoffer, der har til formål at hjælpe mennesker, der lider af skeletmuskulær atrofi..

”Atrofi i muskelvæv er en hyppig ledsager af menneskelig aldring og forskellige sygdomme. Det forlænger hospitalsopholdet for patienter, bremser helingsprocessen og forhindrer i nogle tilfælde læger i at lade patienten gå hjem. I øjeblikket er sygdommen fortsat dårligt forstået, og medicin er ikke i stand til at tilbyde effektive måder at behandle mennesker, der lider af muskelsvind, ”siger Christopher Adams (University of Iowa).

En gruppe forskere ledet af Christopher Adams besluttede at udvide den moderne forståelse af muskelatrofi og finde et middel, der effektivt kunne modstå udviklingen af ​​denne sygdom. Forskere analyserede ændringer i aktiviteten af ​​gener i muskelceller, der opstår, når der er tilstande, der bidrager til udviklingen af ​​muskelatrofi. I løbet af undersøgelsen blev der identificeret 63 gener, der ændrede deres aktivitet under sultforhold (både hos mennesker og mus) og 29 humane gener, hvis læseramme skiftede under ovenstående betingelser såvel som i tilfælde af rygmarvsskade.

Ved søgning efter midler, der kan modstå udviklingen af ​​muskelatrofi, som et resultat af analysen af ​​1.300 biologisk aktive stoffer, gjorde forfatterne til undersøgelsen opmærksom på ursolsyre. ”Ursolsyre er en meget interessant biologisk aktiv forbindelse. Det forbruges af mennesker som en del af den normale diæt, da den er indeholdt i æbleskal. Der er et ordsprog: "Et æble om dagen - og der er ingen sygdomme" - siger Christopher Adams.

I løbet af studiet af effekten af ​​ursolsyre på tilstanden med atrofiende muskelvæv brugte forfatterne laboratoriemus. Det blev konstateret, at ursolsyre, som foreslået af forskere, er i stand til at modstå muskelatrofi. Efter tilsætning af ursolsyre til almindelige muses kost (i en uge) blev væksten i muskelvæv hos de dyr, der blev brugt i eksperimentet, bemærket..

Forsøgsdyr, hvis kost blev suppleret med ursolsyre, tabte også i vægt, deres blodniveauer af glukose, kolesterol og triglycerider faldt. De opnåede resultater indikerer, at ursolsyre kan have en gavnlig virkning på kroppen, når den indgår i kosten..

Det vides i øjeblikket ikke, om man kan sige, at de resultater, der blev opnået under eksperimentet på laboratoriemus, gentages, når man studerer effekten af ​​ursolsyre på menneskekroppen. I løbet af det videre arbejde har forfatterne til hensigt at fastslå, hvilken virkning ovennævnte syre har på menneskekroppen. Som opfølgning på de tidlige efterforskere forsøgte undersøgelsen at bekræfte det anabolske potentiale i ursolsyre. Når ursolsyre blev fodret til normale mus i 5 uger, voksede deres muskler betydeligt større og større. Det fem ugers forløb af ursolsyre resulterede i 15% muskelvækst end kontrolmus, der ikke modtog ursolsyre. Musene behandlet med ursolsyre voksede markant og blev stærkere end kontrolmusene. Forskere har bekræftet dette gennem muskelbiopsi og mikroskopisk analyse, den egentlige fortykning af muskelfibre er sket. Mus er stærkere og hurtigere. Anti-kataboliske egenskaber. Ved at fortsætte med at grave dybere fandt forskerne, at ursolsyre reducerede aktiviteten af ​​de katabolske gener MuRF-1 og Atrogin-1 i muskelceller. Disse er to af de mest potente gener forbundet med katabolisk muskelaktivitet (muskelnedbrydning). Ursolsyre har en signifikant effekt på at reducere katabolisk aktivitet i muskelceller ved at nedsætte aktiviteten af ​​gener, der er ansvarlige for muskelnedbrydning. Anabolske egenskaber. Forskerne fandt også, at aktiviteten af ​​IGF-1 (vækstfaktor) genet steg, og at koncentrationen af ​​IGF-1 i blodet også begyndte at stige. IGF-1 er et af de mest kraftfulde anabolske hormoner, og ursolsyre øger aktiviteten af ​​dette gen og dets koncentration i blodet. Ursolsyre aktiverer vigtige anabolske hormoner, der er ansvarlige for muskelvækst. Ursolsyre "indbefatter" IGF-1, Akt og S6K receptorer. Denne molekylære aktivitet signalerer en stigning i proteinsyntese og celleproliferation. Ursolsyre er en kraftig bioaktiv forbindelse, der bogstaveligt talt fungerer på mange forskellige måder for at slukke for muskelnedbrydning og fremskynde muskelvækst. Men det er ikke alt. I forskning bemærkede forskere, at ursolsyre reducerede fedtceller, kolesterol og sukkerindhold. Alle disse positive egenskaber hjælper med at reducere overskydende subkutant fedt.

Del212014-02-13 22:14:25

  • Forfatter: Anfiska
  • Aktivt medlem
  • Registreret: 27-01-2013
  • Indlæg: 1227
  • Respekt: ​​+906
  • Positive: +158
  • Kvindeligt køn
  • Alder: 52 [1967-11-01]
  • Sidste besøg:
    2015-06-20 02:15:02
  • Højde: 167
  • Vægt: 71 => 56,8 => 59
  • Start af LLP: december 2012

Ursolsyre er på grund af dens biologiske virkning tæt på binyrhormonet - deoxycorticosteron. Det forårsager en tilbageholdelse af natrium- og klorioner i kroppen uden at påvirke kaliummetabolismen, har en terapeutisk virkning i tilfælde af binyrebarkens utilstrækkelige funktion, har en antiinflammatorisk og sårhelende virkning. I.A.Muravyev, V.V. Shatilo (1972) indikerer, at triterpenoider er forløbere (præhormoner) af binyrehormoner og andre fysiologisk aktive stoffer i kroppen.

TONNINGSPLANTER, der indeholder URSOLISKE OG OLEANOLISKE SYRER

Behovet for at isolere denne gruppe af planter er forbundet med det faktum, at ursolsyre har en kardiotonisk, mineralokortikoid, insulinlignende, østrogen, androgen, mild beroligende virkning (Tsybikova et al., 1983). Alt dette kan bidrage til den ergogene effekt af planter, der akkumulerer ursoliske og delvist oleanoliske syrer. Analyse af litteraturen viser, at næsten alle disse planter bruges af folket som tonic, genoprettende.

Kvæde aflang (Cydonia oblonga Mill., Cydonia vulgaris Pers.). Spiselige frugter indeholder ursolsyre (Shibata, Maejima, Shimizy, 1978) og bruges i Centralasien som en generel tonic (Sakhobiddinov, 1948).

Almindelig tjørn (Craetaegus monogyna Jacq.). Denne og andre hagtornarter indeholder ursolsyre og oleanoliske syrer (Shcherbashvsky, Kosikh, 1970). Hagtornpræparater har en tydelig tonisk effekt på hjertet. Nogle arter, f.eks. Altai-tjørn [Crataegus altaica (Loud) Lange.], Har en tonisk virkning på nervesystemet (Lyubushin, 1939). På den anden side er de fleste frugter gode til beroligelse af nervesystemet. På samme tid er der en stigning i blodcirkulationen i hjerte- og hjernekarene, der er forbundet med virkningen af ​​flavonoider. I orientalsk medicin anvendes tjørn også som et styrkende mave middel (Choi Thesop, 1987).

Lingon (Vaccinium vitis-idaea L.); kråbærsort, sibirisk, næsten holarktisk (Empetrum nigrum L. sensu lato); blåbær (Vaccinium uliginosum L.); tranebær (Vaccinium oxycoccus L.); bærbær [Arctostaphylos uva-urs (L.) Spreng.]; blåbær (Vaccinium myrtillus.). Alle disse planter af tyttebærfamilien akkumulerer ursolsyre (Muravyov, Shatilo, 1972; Krylov, 1967; Shreter, 1975 osv.). På den anden side bruges de populært som en tonic (Shimkunaite, 1965; Makhlayuk, 1967; Popov, 1974; Shreter, 1975; Krylov, Stepanov, 1979 osv.).

Granatæble (Punica granatum L.). Frugter og deres pericarp indeholder 0,6% ursolsyre (Hegnauer, 1973). Dette falder sammen med det faktum, at planten bruges i Kina til at stimulere stofskifte (Ibragimov, Ibragimova, 1960), og i tibetansk medicin blev den inkluderet i den generelle tonic (Guseva, 1966).

Spike lavendel (Lavandula spica L.). Ursolsyre findes i plantens urt. Måske er det derfor, infusionen anbefales ikke kun som beroligende middel mod neurasteni, men også som et tonisk, forstærkende middel (Iordanov et al., 1976).

Almindelig hindbær (Rubus ideus L.). Hindbærfrugter bruges i vid udstrækning som et generelt middel, vitaminmiddel. I tibetansk medicin bruges de specielt til neurastheni (Polozhii, 1973). Infusion af hindbær i eksperimentet begejstrer nervesystemet (Zolotnitskaya, 1958, 1965).

Havtorn (Hyppopheaë rhamnoides L.). Affald fra forarbejdning af havtornfrugter til opnåelse af olie foreslås som kilde til ursolsyre (Tsybikova et al., 1983). Havtornens generelle styrkelsesegenskaber er velkendte..

Rynket kristtorn (Ilex rugosa Fr. Schmidt.). Frugterne indeholder ursolsyre og oleanolsyre. Måske er brugen af ​​planten som et tonicum til neurastheni, synshandicap, lungetuberkulose osv. Forbundet med dem og ikke kun med koffeinlignende stoffer (Choi Thesop, 1987).

Farmaceutisk burdock (Agrimonia eupatoria L.). Urten indeholder ursolsyre (Hegnauer, 1976). Planten bruges populært som en generel tonic (Makhlayuk, 1967).

Gylden rododendron (Rhododendron aureum Goergi.), Daurian rhododendron (Rhododendron dauricum L.), Pontic rhododendron (Rhododendron ponticum L.). Alle disse og mange andre typer rhododendron indeholder ursolsyre og oleanoliske syrer (Fokina, 1979). Tinktur af nogle arter forbedrede arbejdskapaciteten, øget tilpasning til fysisk aktivitet, der kombinerer egenskaberne af en muskelstimulator og en lille beroligende middel (Kargiposa, 1974).

Almindelig bjergaske (Sorbus aucuparia L., Sorbus bissieri Schneid). Frugterne indeholder ursoliske og oleanoliske syrer (Shavva et al., 1969). Frugterne bruges som erstatning for te og kaffe (Grossheim, 1942).

Redigeret af anfiska (2014-02-13 22:20:12)

Ursolsyre hjælper med vægttab

Forskere ved University of Iowa har fundet ud af, at den ursolsyre, der findes i æbleskal, er et effektivt vægttabshjælpemiddel. Læger sagde: processen med at forbrænde kropsfedt sker på grund af omprogrammering af gener under indflydelse af et stof.

Ursolsyre bruges aktivt i kosmetologi, da det er kendt for sine egenskaber for at forhindre forekomsten af ​​forskellige kræftceller. Forbindelsen tilhører serien af ​​pentacykliske syrer, triterpen.

Eksperter henledte opmærksomheden på brugen af ​​ursolsyre for at slippe af med ekstra pund. Med dets hjælp omprogrammeres gener, så fedtaflejringer reduceres med mere end halvdelen. Dette hjælper med at fremskynde muskelvækst med 15%. Dette er grunden til, at stoffet kan findes i ernæring til bodybuildere..

Den menneskelige krop indeholder hvide og brune fedtstoffer. Den første type er udelukkende beregnet til energireserver, den anden - til forbrænding af fedt. I voksenalderen bruger folk ikke meget tid på fysisk aktivitet, så manglen på brunt fedt er især synlig. Ursolsyre giver dig mulighed for at øge mængden.

Stoffet hjælper med at reducere muskelatrofi, stimulerer deres vækst, forhindrer udvikling af kræft, hjælper med at holde kroppen i form og reducerer kropsfedt. Ursolsyre er kendetegnet ved antiinflammatoriske, antimikrobielle, immunstimulerende, antitumor- og hepatobeskyttende egenskaber..

Eksperter anbefaler at spise mad med et højt indhold af naturlige forbindelser ikke kun for atleter og dem, der virkelig vil tabe sig. Ursolsyre vil være nyttigt for patienter, der lider af diabetes mellitus, åreforkalkning og andre hjerte-kar-sygdomme.

Ursolsyre gendannede myelinhylster af neuroner hos mus med sklerose

Ekspression af ciliær neurotropisk faktor i astrocytter ved eksponering for ursolsyre

Yuan Zhang et al. / Proceedings of the National Academy of Sciences, 2020

Ursolsyre, når den administreres oralt, stopper udviklingen af ​​en analog af multipel sklerose hos mus, stimulerer modningen af ​​oligodendrocytter og gendanner myelinskeden af ​​neuroner i centralnervesystemet. Syren interagerer med gamma-receptoren aktiveret af peroxisomproliferatorer og gennem transkriptionsfaktoren CREB udløser frigivelsen af ​​den ciliære neurotrope faktor, som påvirker differentieringen af ​​oligodendrocytforløbere. Forskning offentliggjort i Proceedings of the National Academy of Sciences.

Multipel sklerose er en autoimmun sygdom, der forstyrrer myelinskeden af ​​neuroner i hele centralnervesystemet. Moderne tilgange til behandling af multipel sklerose kan stoppe autoimmune reaktioner og er effektive i de tidlige stadier af sygdommen. Der er dog ingen måde at gendanne nervecellernes myelinskeder og returnere dem til funktionalitet. Der er potentiale for dette - forløbere for oligodendrocytter (celler, der skaber membraner af neuroner i centralnervesystemet) akkumuleres i foci for demyelinering, men de udvikler sig ikke.

Ursolsyre findes i mange planter, herunder frugtskaller. Dette stof har en lang række farmakologiske egenskaber, det bruges i lægeplanter til behandling af Parkinsons sygdom, reumatoid arthritis og diabetes. Administration af ursolsyre kan også forhindre udviklingen af ​​eksperimentel autoimmun encephalomyelitis (EAE, musemodeller af multipel sklerose).

Forskere fra Kina og USA ledet af Yuan Zhang fra Thomas Jefferson University undersøgte effekten af ​​ursolsyre hos mus med EAE. Stoffet blev administreret oralt, terapi blev startet i begyndelsen af ​​sygdomsudviklingen (11 dage efter starten af ​​EAE-udvikling), ved sit højdepunkt (18 dage) eller i den kroniske fase (60 dage). På dag 30 eller 120 blev sektioner af rygmarven hos mus opnået og immunhistokemisk farvet for forskellige markører (for eksempel myelin, axoner, oligodendrocytter).

For at adskille de antiinflammatoriske og myeliniserende virkninger af ursolsyre blev dens virkning undersøgt hos mus, hvis ødelæggelse af myelin i hjernen blev udløst af cuprizon - i dette tilfælde er de inflammatoriske processer og tilstedeværelsen af ​​immun T-celler i læsionen minimal. Derudover blev ursolsyrens virkning testet på en kultur af astrocytter - disse celler udskiller faktorer til udvikling af oligodendrocytter.

Alle de ovenfor beskrevne undersøgelser blev også udført på dyr, der er heterozygote for genet aktiveret af peroxisomproliferatorer gammareceptor (PPARy). Ursolsyre er en agonist for denne receptor, og dens aktivering blødgør betændelse og udløser neuronale forsvarsmekanismer. Forfatterne af arbejdet foreslog, at interaktion med PPARy er den vigtigste virkningsmekanisme for ursolsyre.

Den mest effektive dosis ursolsyre viste sig at være 25 milligram pr. Kg kropsvægt pr. Dag. Lægemidlet reducerede betændelse signifikant (s

Sværhedsgraden af ​​sygdommen på en skala fra 0 til 5; den vandrette akse viser tiden fra stimulering af EAE-udvikling. Sort - kontroldyr, farve - forskellige doser af ursolsyre, lyserød - den optimale dosis er 25 milligram pr. Kg pr. Dag. Sorte pile viser starten på behandlingen, A - ved sygdommens begyndelse, B - på toppen

Yuan Zhang et al. / Proceedings of the National Academy of Sciences, 2020

URSOLIV: anmeldelser

Dette er første gang, jeg støder på dette lægemiddel, da ingen af ​​mine pårørende nogensinde har haft problemer med galden og leveren. De registrerede det til min nyfødte søn. Efter at have været udskrevet fra hospitalet den 3. dag, bemærkede jeg, at barnet var blevet temmelig gult, naturligvis ringede jeg straks til børnelægen. Hun sagde, at dette er gulsot hos nyfødte, ordineret en smecta for at rense leveren. Men desværre passede smecta ikke os, og barnet begyndte at få problemer med stolen. Derefter fik vi en recept på lægemidlet Ursoliv. Du skal drikke det en gang om dagen, 1/4 kapsel i en måned. Selvfølgelig, hvad der er skrevet i bivirkningerne, skræmte mig, men børnelægen sagde, at hvis det gives korrekt, vil alt være i orden. Så vi har drukket dette stof i lidt mere end en uge, og forbedringer er allerede synlige! Babyen lyser op!
Det smager som sodavand. læs mere rugkapsler frygtelig bitter! Du skal hælde det i barnets mund og give det at drikke med vand, for ellers går det bare ikke (stoffet opløses ikke som forventet i flasken, og babyen spytter usmageligt vand ud)
Jeg håber, at vi vil bestå testene, og forbedringerne fra stoffet også vil være synlige i henhold til deres resultater.!

Dette er første gang, jeg støder på dette lægemiddel, da ingen af ​​mine pårørende nogensinde har haft problemer med galden og leveren. De registrerede det til min nyfødte søn. Efter at have været udskrevet fra hospitalet den 3. dag, bemærkede jeg, at barnet var blevet temmelig gult, naturligvis ringede jeg straks til børnelægen. Hun sagde, at dette er gulsot hos nyfødte, ordineret en smecta for at rense leveren. Men desværre passede smecta ikke os, og barnet begyndte at få problemer med stolen. Derefter fik vi en recept på lægemidlet Ursoliv. Du skal drikke det en gang om dagen, 1/4 kapsel i en måned. Selvfølgelig, hvad der er skrevet i bivirkningerne, skræmte mig, men børnelægen sagde, at hvis det gives korrekt, vil alt være i orden. Så vi har drukket dette stof i lidt mere end en uge, og forbedringer er allerede synlige! Babyen lyser op!
Indholdet af kapslen smager forfærdeligt bittert! Du skal hælde det i barnets mund og give det at drikke med vand, for ellers går det bare ikke (stoffet opløses ikke som forventet i flasken, og babyen spytter usmageligt vand ud)
Jeg håber, at vi vil bestå testene, og forbedringerne fra stoffet også vil være synlige i henhold til deres resultater.!

Jeg har et medfødt knæk i galdenhalsen. Indtil 38 år generede dette mig slet ikke, men tilsyneladende følte alderen sig stadig. Det hele startede med mindre symptomer: periodisk halsbrand, bitterhed i munden om morgenen, smerter i højre hypokondrium og tarmene. Først var jeg ikke opmærksom på dem, men i løbet af få måneder blev de næsten permanente og ret smertefulde, så jeg samlede mit mod og gik til lægen. Under undersøgelsen fandt de sand i min galdeblære. Lægen sagde, at dette er alvorligt nok, for over tid kan der begynde at dannes sten fra det, men i mit tilfælde kan du prøve at opløse dette sand ved hjælp af specielle præparater. Jeg fik ordineret et kursus "Ursoliva" i en måned, men blev advaret om, at jeg måske skulle drikke det længere.
Nachi. Når jeg læste flere forskellige anmeldelser, var jeg bange for bivirkninger, men begyndte stadig at tage det. Resultatet kom på næsten 3 dage. Morgen bitterhed var væk, tarmene holdt op med at gøre ondt, appetitten forbedret, anfald af halsbrand forsvandt. Jeg bemærkede ikke nogen bivirkninger som kvalme eller kramper. Måske gik jeg bare til lægen til tiden, og min sag blev ikke startet, eller måske er dette lægemiddel kun 100% egnet til mig.
En måned senere lavede jeg ultralyd igen. Resultatet er ren galde uden stagnation og sand.
Nu prøver jeg at overvåge mit helbred og ernæring og regelmæssigt udvise galde.

Jeg har et medfødt knæk i galden. Indtil 38 år generede dette mig slet ikke, men tilsyneladende følte alderen sig stadig. Det hele startede med mindre symptomer: periodisk halsbrand, bitterhed i munden om morgenen, smerter i højre hypokondrium og tarmene. Først var jeg ikke opmærksom på dem, men i løbet af få måneder blev de næsten permanente og ret smertefulde, så jeg samlede mit mod og gik til lægen. Under undersøgelsen fandt de sand i min galdeblære. Lægen sagde, at dette er alvorligt nok, for over tid kan der begynde at dannes sten fra det, men i mit tilfælde kan du prøve at opløse dette sand ved hjælp af specielle præparater. Jeg fik ordineret et kursus "Ursoliva" i en måned, men de advarede mig om, at jeg måske skulle drikke det længere.
Efter at have læst forskellige anmeldelser var jeg bange for bivirkningerne, men stadig begyndte at tage det. Resultatet kom på næsten 3 dage. Morgen bitterhed var væk, tarmene holdt op med at gøre ondt, appetitten forbedret, anfald af halsbrand forsvandt. Jeg bemærkede ikke nogen bivirkninger som kvalme eller kramper. Måske gik jeg bare til lægen til tiden, og min sag blev ikke startet, eller måske er dette lægemiddel kun 100% egnet til mig.
En måned senere lavede jeg ultralyd igen. Resultatet er ren galde uden stagnation og sand.
Nu prøver jeg at overvåge mit helbred og ernæring og regelmæssigt udvise galde.

God dag, kære læsere! I dag vil jeg tale om stoffet Ursoliv, som jeg kun tog to gange, og her er hvorfor.
Jeg gik til lægen med klager over smerter i venstre side, i underlivet. Ultralyd afslørede stagnation af galde, forstyrrede også tarmene.
Lægen ordinerede ursodeoxycholsyre, der skal drikkes sammen med måltider for at rydde galden. Men.
Hun tog ikke højde for min smerte i tarmene og bugspytkirtlen. Som et resultat, efter 2 doser af lægemidlet, gjorde min venstre side ondt så hårdt, at jeg måtte gå til indlæggelse.
Det viser sig, at stoffet er godt, det driver virkelig galde, men ikke alle får vist dette.
Vær meget forsigtig, mens du tager!
Godt helbred for alle!

God dag, kære læsere! I dag vil jeg tale om stoffet Ursoliv, som jeg kun tog to gange, og her er hvorfor.
Jeg gik til lægen med klager over smerter i venstre side, i underlivet. Ultralyd afslørede stagnation af galde, forstyrrede også tarmene.
Lægen ordinerede ursodeoxycholsyre, der skal drikkes sammen med måltider for at rydde galden. Men.
Hun tog ikke højde for min smerte i tarmene og bugspytkirtlen. Som et resultat, efter 2 doser af lægemidlet, gjorde min venstre side ondt så hårdt, at jeg måtte gå til indlæggelse.
Det viser sig, at stoffet er godt, det driver virkelig galde væk, men ikke alle får vist dette.
Vær meget forsigtig, mens du tager!
Godt helbred for alle!

Jeg har ingen ret til at anbefale uautoriseret at tage så alvorlige lægemidler som "Ursoliv". Jeg vil bare dele min historie, som tilsyneladende ikke havde nogen lykkelig afslutning. Måske vil dette naturligvis lede nogen på genopretningsvejen gennem lægens kontor.
Det hele startede med tørre og kløende fingre på min højre hånd. Hun begyndte at gøre alle husarbejde med handsker, smurt med fedtede cremer - det hjalp ikke. Dermatologen kiggede kort og ordinerede at tage lactobaciller og smøre med hormonsalve.
På det tidspunkt så mine hænder bare forfærdelige ud - kløende bobler, der sprængte over tid, og der dannedes oser af revner i deres sted, huden skrællede af mine hænder, boblenes fordelingsområde blev bredere og bredere, det var smertefuldt at bøje mine fingre. Og kløen, der vågnede selv om natten!... læs mere r /> Men du skal arbejde, gør gøremål! Chatter med folk, der kiggede mistænkeligt på mine ømme hænder af frygt for, at det ville være smitsomt.
Generelt ville jeg ikke ønske fjenden dette, så jeg var klar til alt, selv til hormonelle cremer. Naturligvis hjalp de, men kun så længe jeg brugte dem. Et par dage efter annullering vendte al rædsen tilbage igen.
Det var klart, at problemet kom indefra, selvom intet generer mig undtagen hænderne. Jeg gik til en ultralydsscanning og donerede blod til leverprøver. Galde dyskinesi (var fra barndommen) og bilirubin er næsten 2 gange højere end normalt! Jeg begyndte at drikke et koleretisk lægemiddel, mine hænder begyndte langsomt at heles om et par dage, hurra! Efter et pilleforløb bestod jeg testen igen - ja, bilirubin faldt til normal.
Efter at have fundet forbindelsen blev det lettere at håndtere problemet. Men efter et par måneder begyndte mine hænder at klø igen. Jeg drak sorbenter og koleretik på kurser hele året, de gav ikke fuldstændig bedring. Og så gik jeg til ekstreme foranstaltninger for at bekræfte eller udelukke leverparasitter - jeg lavede duodenal intubation. Proceduren er virkelig forfærdeligt ubehagelig, men jeg ønskede at leve med sunde hænder, ikke skjule dem i handsker og ikke konstant sluge piller, det er derfor, jeg besluttede. Resultat: ingen parasitter blev fundet, en let stagnation af galden blev påvist.
Lægen sagde ikke rigtig noget, hvis dette kunne være grunden til mine hænders forfærdelige tilstand, hun ordinerede bare at drikke et kursus koleretisk baseret på ursodeoxycholsyre.
Jeg valgte "Ursoliv" for forholdet mellem pris og kvalitet. Forbedringer dukkede op bogstaveligt talt på dag 2-3, sårene helede, boblerne stoppede med at dukke op, den skøre kløe forsvandt. Der var ingen bivirkninger. Efter det fulde forløb kunne jeg ikke tro på mine øjne - hænderne på en sund person, glatte fingre, en muldvarp dukkede op igen, som næsten forsvandt fra huden, der var skrællet af i 2 år, neglebåndet blev genoprettet, som praktisk talt ikke var der under sygdommen!
Og dette er ikke en midlertidig virkning, som det var tilfældet med andre stoffer. Efter kurset er der gået mere end to år, hvor jeg roligt gik væk fra graviditet og fødte et barn, bilirubin er normalt, og mine hænder er også.
For mig selv konkluderede jeg, at dette er det samme tilfælde, når huden taler om de indre organers problemer. Der var trods alt absolut ingen andre symptomer. Efter behandlingsforløbet kan det ses, at medicinen fungerede 100%. Nu ved jeg hvad jeg skal gøre med det, hvis mareridtet kommer tilbage igen. være sund!

Jeg har ingen ret til at anbefale at tage sådanne alvorlige lægemidler som "Ursoliv" uden tilladelse. Jeg vil bare dele min historie, som tilsyneladende ikke havde nogen lykkelig afslutning. Måske vil dette naturligvis lede nogen på genopretningsvejen gennem lægens kontor.
Det hele startede med tørre og kløende fingre på min højre hånd. Hun begyndte at gøre alle husarbejde med handsker, smurt med fedtede cremer - det hjalp ikke. Dermatologen kiggede kort og ordinerede at tage lactobaciller og smøre med hormonsalve.
På det tidspunkt så mine hænder bare forfærdelige ud - kløende bobler, der sprængte over tid, og der dannedes oser af revner på deres sted, huden skrællede af mine hænder, boblenes fordelingsområde blev bredere og bredere, det gjorde ondt at bøje mine fingre. Og kløen, der vågnede selv om natten!
Men du skal arbejde, gør gøremål! Kommuniker med mennesker, der kiggede mistænkeligt på mine ømme hænder af frygt for, at det kunne være smitsom.
Generelt ville jeg ikke ønske fjenden dette, så jeg var klar til alt, selv til hormonelle cremer. Naturligvis hjalp de, men kun så længe jeg brugte dem. Et par dage efter annullering vendte al rædsen tilbage igen.
Det var klart, at problemet kom indefra, selvom intet generer mig undtagen hænderne. Jeg gik til en ultralydsscanning og donerede blod til leverprøver. Galde dyskinesi (havde været siden barndommen) og bilirubin er næsten 2 gange højere end normalt! Jeg begyndte at drikke et koleretisk stof, mine hænder begyndte langsomt at helbrede efter et par dage, hurra! Efter et pilleforløb bestod jeg testen igen - ja, bilirubin faldt til normal.
Efter at have fundet forbindelsen blev det lettere at håndtere problemet. Men efter et par måneder begyndte mine hænder at klø igen. Jeg drak sorbenter og koleretik på kurser hele året, de gav ikke fuldstændig bedring. Og så gik jeg til ekstreme foranstaltninger for at bekræfte eller udelukke leverparasitter - jeg lavede duodenal intubation. Proceduren er virkelig forfærdeligt ubehagelig, men jeg ønskede at leve med sunde hænder, ikke skjule dem i handsker og ikke konstant sluge piller, det er derfor, jeg besluttede. Resultat: ingen parasitter blev fundet, en let stagnation af galden blev påvist.
Lægen sagde ikke rigtig noget, hvis dette kunne være grunden til mine hænders forfærdelige tilstand, hun ordinerede bare at drikke et kursus koleretisk baseret på ursodeoxycholsyre.
Jeg valgte "Ursoliv" for forholdet mellem pris og kvalitet. Forbedringer dukkede op bogstaveligt talt på dag 2-3, sårene helede, boblerne stoppede med at dukke op, den skøre kløe forsvandt. Der var ingen bivirkninger. Efter det fulde forløb kunne jeg ikke tro på mine øjne - hænderne på en sund person, glatte fingre, en muldvarp dukkede op igen, som næsten forsvandt fra huden, der var skrællet af i 2 år, neglebåndet blev genoprettet, som praktisk talt ikke var der under sygdommen!
Og dette er ikke en midlertidig virkning, som det var tilfældet med andre stoffer. Efter kurset er der gået mere end to år, hvor jeg roligt gik væk fra graviditet og fødte et barn, bilirubin er normalt, og mine hænder er også.
For mig selv konkluderede jeg, at dette er det samme tilfælde, når huden taler om de indre organers problemer. Der var trods alt absolut ingen andre symptomer. Efter behandlingsforløbet kan det ses, at medicinen fungerede 100%. Nu ved jeg hvad jeg skal gøre med det, hvis mareridtet kommer tilbage igen. være sund!

Vi spiste tørret fisk, ostepopcorn - vi behandler leveren!)))

Nå, men seriøst, leveren skal altid tages hånd om. Desværre kommer denne forståelse sent. Hun har ingen nerveender, derfor kan hun ikke fortælle, hvornår hun er dårlig!

Når leveren er påvirket, har den virkelig brug for et effektivt middel. Midler baseret på ekstrakter fra urter og planter er faktisk midler til rengøring af leveren og forebyggelse af sygdomme, men ikke til behandling. Navnene på sådanne fonde høres af mange: Hepatrin, Ovesol, Karsil, Essentiale Forte, Allohol, Phosphogliv og andre. Mange erhverver dem uden at besøge en læge og drikker det kursus, der anbefales i instruktionerne. Som regel anvendes sådanne retsmidler i tilfælde af mad eller alkoholforgiftning såvel som efter læger. læs mere om antibiotikabehandling. Alt dette er godt og måske rigtigt. Måske hjalp sådanne midler virkelig nogen, og leveren begyndte at arbejde bedre. Men hvad hvis disse midler ikke giver den ønskede effekt? Selvfølgelig skal du gå til en læge, blive testet og på basis af tests eller yderligere undersøgelse vil lægen ordinere dig et middel under det generelle navn - ursodeoxycholsyre. Ursodeoxycholsyre er en del af flere lægemidler og er den vigtigste aktive ingrediens. Der er flere sådanne stoffer, omkring to dusin: Ursosan, Ursodez, Ursoliv, Urdoksa, Livodeksa, Ursofalk, Exhol og andre. Det er bemærkelsesværdigt, at lægerne efter reformen af ​​sundhedsvæsenet begyndte at ordinere ikke et specifikt lægemiddel, men dets aktive ingrediens. Derfor har patienten ret til at vælge det lægemiddel, han har råd til. Personligt har jeg intet imod generiske stoffer (analoger), fordi jeg ikke tilhører kategorien af ​​de mennesker, der værdsætter deres image og status, og derfor kun erhverver dyre og originale stoffer. Når det kommer til sundhed, betyder det ikke, at alt andet falmer i baggrunden. Sundhed burde have været taget hånd om tidligere inden X-timen!))) Derfor bør du ikke forsømme generiske lægemidler for ikke at spilde dit eller familiens budget for ikke at fordømme din familie og venner til at fokusere al indsats på at bekæmpe sygdommen. Det er usandsynligt, at dette vil hjælpe med at spare penge, men alligevel! Desuden ordineres ursodeoxycholsyre ikke alene. Som regel ordineres kompleks behandling. Og det kan også være stoffer til forbedring af fordøjelsen (Mezim eller Pancreatin), kaliumbesparende diuretika (Veroshpiron eller Veroshpironolacton) for at slippe af med overskydende væske (ascites), forskellige antibiotika og andre. Behandlingsforløbet med alvorlig leverskade varer som regel mere end en måned, og din behandling vil koste dig og dine kære en masse penge..

Og nu, efter en lang introduktion, til det punkt. Ursosan er det populære og måske det dyreste middel til behandling af skrumpelever og leverskade. Ursoliv er faktisk dens russiske modstykke. Den ydre forskel er i kapslernes farve og i deres størrelse. Ursosan har hvide og små kapsler, Ursoliv har hvidrosa og store. Der er også en forskel i hjælpekomponenterne, men den vigtigste aktive ingrediens, som nævnt ovenfor, er ursodeoxycholsyre.

Det ligner en stor pakke Ursoliv til 100 kapsler

På siden af ​​pakken er der en stregkode og registreringsnummer

På den ene side af pakken er batch-serien og udløbsdatoen angivet

Inde i pakken er der 10 plader med 10 kapsler i hver plade og instruktioner

Instruktioner, første del

Instruktion, del to

Sådan ser kapslerne ud

Bagsiden af ​​kapselpladen

Jeg har taget dette lægemiddel som ordineret af læger i mere end et år. Men nu, i små doser, snarere til forebyggelse eller vedligeholdelse af leveren. Det blev anbefalet at tage 2-3 måneder efter diagnosen (skrumpelever). Da jeg har fordele, modtager jeg stoffet gratis, men jeg får det medikament, der er tilgængeligt: ​​Ursosan, Ursoliv, Ursodez og andre. Jeg føler ikke meget forskel i effektiviteten af ​​handlingen på kroppen såvel som bivirkningerne. Leveren har ingen nerveender, så det gør ikke ondt. Tyngde kan undertiden mærkes efter at have spist fede eller krydret mad, men det er ikke så meget leveren, der reagerer, men andre organer, for eksempel bugspytkirtlen. Effekten af ​​brugen af ​​lægemidlet kan kun påvises efter en omfattende undersøgelse (blodprøve, generel og biokemisk, urinanalyse, ultralyd i bughulen og andre). Jeg må sige, at der er forbedring efter et år (et og et halvt års optagelse). Leveren fungerer i det mindste og analyserer ikke den bedste, men stabil.

I instruktionerne til lægemidlet Ursoliv er der ud over den hepatobeskyttende også koleretisk virkning angivet. Det nævnes også, at stoffet er i stand til at opløse små sten i galdeblæren. Jeg vidste om tilstedeværelsen af ​​en lille sten i min galdeblære i lang tid, men jeg kan ikke sige, at den forsvandt eller opløst. En ultralydsscanning for to måneder siden bekræftede tilstedeværelsen af ​​en sten. Måske måtte stoffet tages i de anbefalede doser og ikke, som jeg gjorde, i forebyggende doser. Rullestenen mærkes ikke, gør ikke ondt og manifesterer sig ikke på nogen måde.

Det er også værd at nævne, at kompleks behandling skal være virkelig kompleks! Derfor kender eller "glemmer" mange læger, mere præcist, de fleste af dem, eller måske finder de det ikke nødvendigt at ordinere vitaminer i gruppe B og E, som også har en gavnlig virkning på leveren og deltager i processerne til levercelleregenerering. Nogle, i form af injektioner, andre til oral administration. For eksempel tager jeg liponsyre (thioctinsyre), som med hensyn til dens biokemiske virkning svarer til B-vitaminerne og er involveret i reguleringen af ​​lipid- og kulhydratmetabolisme..

Alle, en hurtig bedring! Hvis det, jeg skrev om, viser sig at være nyttigt for nogen, vil jeg være glad!

Vi spiste tørret fisk, ostepopcorn - vi behandler leveren!)))

Nå, men seriøst, leveren skal altid tages hånd om. Desværre kommer denne forståelse sent. Hun har ikke nerveender, derfor kan hun ikke fortælle, hvornår hun er dårlig!

Når leveren er beskadiget, har den virkelig brug for et effektivt middel. Midler baseret på ekstrakter fra urter og planter er faktisk midler til rengøring af leveren og forebyggelse af sygdomme, men ikke til behandling. Navnene på sådanne fonde høres af mange: Hepatrin, Ovesol, Karsil, Essentiale Forte, Allohol, Phosphogliv og andre. Mange erhverver dem på egen hånd uden at besøge en læge og drikker det kursus, der anbefales i instruktionerne. Som regel anvendes sådanne retsmidler i tilfælde af mad- eller alkoholforgiftning såvel som efter lægemiddelbehandling med antibiotika. Alt dette er godt og måske rigtigt. Måske hjalp sådanne midler virkelig nogen, og leveren begyndte at arbejde bedre. Men hvad hvis disse midler ikke giver den ønskede effekt? Selvfølgelig skal du gå til en læge, blive testet og på grundlag af tests eller yderligere undersøgelse ordinerer lægen et middel til dig under det generelle navn ursodeoxycholsyre. Ursodeoxycholsyre er en del af flere lægemidler og er den vigtigste aktive ingrediens. Der er flere sådanne stoffer, omkring to dusin: Ursosan, Ursodez, Ursoliv, Urdoksa, Livodexa, Ursofalk, Exhol og andre. Det er bemærkelsesværdigt, at lægerne efter sundhedsreformen begyndte at ordinere ikke et specifikt lægemiddel, men dets aktive ingrediens. Derfor har patienten ret til at vælge det lægemiddel, han har råd til. Personligt har jeg intet imod generiske stoffer (analoger), fordi jeg ikke tilhører kategorien af ​​de mennesker, der værdsætter deres image og status, og derfor kun erhverver dyre og originale stoffer. Når det kommer til sundhed, betyder det ikke, at alt andet falmer i baggrunden. Sundhed burde have været taget hånd om tidligere inden X-timen!))) Derfor bør du ikke forsømme generiske lægemidler for ikke at spolere dit eller familiens budget for ikke at fordømme din familie og venner til at fokusere alle bestræbelser på at bekæmpe sygdommen. Det er usandsynligt, at dette vil hjælpe med at spare penge, men alligevel! Desuden ordineres ursodeoxycholsyre ikke alene. Som regel ordineres kompleks behandling. Og det kan også være stoffer, der forbedrer fordøjelsen (Mezim eller Pancreatin), kaliumbesparende diuretika (Veroshpiron eller Veroshpironolacton) for at slippe af med overskydende væske (ascites), forskellige antibiotika og andre. Behandlingsforløbet med alvorlig leverskade varer som regel mere end en måned, og din behandling vil koste dig og dine kære en masse penge..

Og nu, efter en lang introduktion, til det punkt. Ursosan er det populære og måske det dyreste middel til behandling af skrumpelever og leverskade. Ursoliv er faktisk dens russiske modstykke. Den ydre forskel er i kapslernes farve og i deres størrelse. Ursosan har hvide og små kapsler, Ursoliv har hvidrosa og store. Der er også en forskel i hjælpekomponenterne, men den vigtigste aktive ingrediens, som nævnt ovenfor, er ursodeoxycholsyre.

Det ligner en stor pakke Ursoliv til 100 kapsler

På siden af ​​pakken er der en stregkode og registreringsnummer

På den ene side af pakken er batch-serien og udløbsdatoen angivet

Inde i pakken er der 10 plader med 10 kapsler i hver plade og instruktioner

Instruktioner, første del

Instruktion, del to

Sådan ser kapslerne ud

Bagsiden af ​​kapselpladen

Jeg har taget dette lægemiddel som ordineret af læger i mere end et år. Men nu, i små doser, snarere til forebyggelse eller vedligeholdelse af leveren. Det blev anbefalet at tage 2-3 måneder efter diagnosen (skrumpelever). Da jeg har fordele, modtager jeg stoffet gratis, men jeg får det medikament, der er tilgængeligt: ​​Ursosan, Ursoliv, Ursodez og andre. Jeg føler ikke meget forskel i effektiviteten af ​​handlingen på kroppen såvel som bivirkningerne. Leveren har ingen nerveender, så det gør ikke ondt. Tyngde kan undertiden mærkes efter at have spist fede eller krydret mad, men det er ikke så meget leveren, der reagerer, men andre organer, for eksempel bugspytkirtlen. Effekten af ​​brugen af ​​lægemidlet kan kun påvises efter en omfattende undersøgelse (blodprøve, generel og biokemisk, urinanalyse, ultralyd i bughulen og andre). Jeg må sige, at der er forbedring efter et år (et og et halvt års optagelse). Leveren fungerer i det mindste og analyserer ikke den bedste, men stabil.

I instruktionerne til lægemidlet Ursoliv er der ud over den hepatobeskyttende også koleretisk virkning angivet. Det nævnes også, at stoffet er i stand til at opløse små sten i galdeblæren. Jeg vidste om tilstedeværelsen af ​​en lille sten i min galdeblære i lang tid, men jeg kan ikke sige, at den forsvandt eller opløst. En ultralydsscanning for to måneder siden bekræftede tilstedeværelsen af ​​en sten. Måske måtte stoffet tages i de anbefalede doser og ikke, som jeg gjorde, i forebyggende doser. Rullestenen mærkes ikke, gør ikke ondt og manifesterer sig ikke på nogen måde.

Det er også værd at nævne, at kompleks behandling skal være virkelig kompleks! Derfor kender eller "glemmer" mange læger, mere præcist, de fleste af dem, eller måske finder de det ikke nødvendigt at ordinere vitaminer i gruppe B og E, som også har en gavnlig virkning på leveren og deltager i processerne til levercelleregenerering. Nogle, i form af injektioner, andre til oral administration. For eksempel tager jeg liponsyre (thioctinsyre), som med hensyn til dens biokemiske virkning svarer til B-vitaminerne og er involveret i reguleringen af ​​lipid- og kulhydratmetabolisme..

Alle, en hurtig bedring! Hvis det, jeg skrev om, viser sig at være nyttigt for nogen, vil jeg være glad!

Vær hilset!
Disse kapsler blev ordineret til mig af en gastroenterolog, og som det viste sig senere, i lang tid. Umiddelbart i en måned, en tablet tre gange om dagen, derefter i yderligere 2 måneder - to gange om dagen: om morgenen og om aftenen. Derefter gik jeg til gastroenterolog igen, lavede et lipidogram igen. kolesterol faldt kun med 0,2 enheder, de skrev mig disse piller igen i 3 måneder (en om morgenen, to om aftenen), efter lipidprofilen igen faldt kolesterol med yderligere 0,15 enheder. i alt drak jeg disse tabletter i 10 måneder, og jeg forstår ikke, om de fungerer på en eller anden måde.
I hele denne tid er jeg på diæt, som også er skrevet af en gastroenterolog, tabel nummer 5.

Vi bor i Ukrin, og de koster 560 UAH. på trods af at deres pris i Moskva er omtrent de samme rubler. Jeg ved ikke, hvad der er forskellen.
Emballage: Hvid-orange kasse. læs et andet punkt, hvor der er 5 plader, 10 kapsler i hvidrosa farve. I nogle apoteker sælges det på plader, der er også pakker, hvor kun 1 plade (10 kapsler).
Kapsler i standardstørrelse. Tag oralt, det vil sige gennem munden.
Som alle lægemidler er der indikationer for brug og kontraindikationer og bivirkninger, som er godt beskrevet i instruktionerne..
Disse lægemidler har mange analoger, blandt dem er der mere budgetmæssige og dyrere..
Jeg drikker stadig disse piller, men jeg kan ikke se mega-resultater, så jeg kan ikke anbefale det.

Vær hilset!
Disse kapsler blev ordineret til mig af en gastroenterolog, og som det viste sig senere, i lang tid. Umiddelbart i en måned, en tablet tre gange om dagen, derefter i yderligere 2 måneder - to gange om dagen: om morgenen og om aftenen. Derefter gik jeg til gastroenterolog igen, lavede et lipidogram igen. kolesterol faldt kun med 0,2 enheder, de skrev mig disse piller igen i 3 måneder (en om morgenen, to om aftenen), efter lipidprofilen igen faldt kolesterol med yderligere 0,15 enheder. i alt drak jeg disse tabletter i 10 måneder, og jeg forstår ikke, om de fungerer på en eller anden måde.
I hele denne tid har jeg været på diæt, som også blev skrevet af en gastroenterolog, tabel nummer 5.

Vi bor i Ukryn, og de koster UAH 560. på trods af at deres pris i Moskva er omtrent de samme rubler. Jeg ved ikke, hvad der er forskellen.
Emballage: Hvid-orange æske, i hvilken 5 plader, 10 kapsler i hvid-lyserød farve. I nogle apoteker sælges det på plader, der er også pakker, hvor kun 1 plade (10 kapsler).
Kapsler i standardstørrelse. Tag oralt, det vil sige gennem munden.
Som alle lægemidler er der indikationer for brug og kontraindikationer og bivirkninger, som er godt beskrevet i instruktionerne..
Disse lægemidler har mange analoger, blandt dem er der mere budgetmæssige og dyrere..
Jeg drikker stadig disse piller, men jeg kan ikke se mega-resultater, så jeg kan ikke anbefale det.

Hej. En morgen følte jeg ubehagelige fornemmelser i min side (tyngde), jeg troede, at det ville gå af sig selv, det forsvandt ikke. Det rigtige hypokondrium generede mig i 10 dage, jeg gik til en gastroenterolog, undersøgt, diagnosticeret med galde dyskinesi (hypotonisk type). Lægen anbefalede at tage Ursoliv i en måned. Dette er vores analog af det dyre stof Ursosan. Fra de første dage efter indtagelse af stoffet forsvandt smerte i højre hypokondrium, og tyngden i siden forsvandt. Ligesom ethvert lægemiddel har bivirkninger, forresten, klarede jeg mig uden dem. Fordele: pris, der er en helbredende virkning. Brug kun som anvist af en læge.

Hej. En morgen følte jeg ubehagelige fornemmelser i min side (tyngde), jeg troede, at det ville gå af sig selv, det forsvandt ikke. Det rigtige hypokondrium generede mig i 10 dage, jeg gik til en gastroenterolog, undersøgt, diagnosticeret med galde dyskinesi (hypotonisk type). Lægen anbefalede at tage Ursoliv i en måned. Dette er vores analog af det dyre stof Ursosan. Fra de første dage efter indtagelse af stoffet forsvandt smerte i højre hypokondrium, og tyngden i siden forsvandt. Ligesom ethvert lægemiddel har bivirkninger, forresten, klarede jeg mig uden dem. Fordele: pris, der er en helbredende virkning. Brug kun som anvist af en læge.

I oktober 2013 begyndte jeg for første gang at opleve hyppige angreb af helvede smerter i mellemgulvet og ryggen. og faktisk over hele slagtekroppen. De blev kørt med ambulance til hospitalet, men der blev ikke fundet noget kriminelt. Angreb blev hyppigere og undertiden varede flere dage ledsaget af opkastning, svaghed og svimmelhed..
Jeg gik til alle lægerne - både kardiologen og neurologen - alle trak på skuldrene, de troede, det var noget psykosomatisk. Og for kun et par måneder siden fandt de flere sten i min galdeblære (som det viste sig senere, for det meste kolesterol). Hvorfor ingen har set dem før er et mysterium. Men dette handler ikke om min lidelse, jeg tror, ​​hvem der er fortrolig med galdestenssygdom og dens sjove symptomer, forstår perfekt, hvad det er.
Faktisk var et sådant sæt sten ved. læs mig i topformen med galdestenssygdom: En boble med sten på tidspunktet for deres opdagelse
Praktisk pakket med sten af ​​forskellige kalibre op til 7 mm.
Generelt afsagde alle lægerne - både ultralydsspecialisten og gastroenterologen og endda terapeuten - en dom - for at skære i helvede uden at vente på peritonitis. Desuden har du brug for en sådan dræbt galdeblære, som at stå på ski i et bad, galdeudveksling forstyrres, bugspytkirtlen og leveren lider. Enzymtest gik også ud af skalaen.
Men som en alternativ underholdning foreslog lægerne ikke desto mindre at prøve at opløse stenen med ursodeoxycholsyre - dette er den aktive komponent i Ursofalk, Ursosan, inklusive Ursoliv. Men dette er risikabelt, fordi hvis stenene bliver trampet ned i galdegangene, vil dette komplicere deres hurtige udvinding. Desuden er der for mange sten, og det er sandsynligvis meningsløst.
Jeg regnede med, at boblen stadig ville være mere interessant for mig, og på egen risiko og risiko besluttede jeg at prøve at redde den. Fordi Af alle de listede potions var Ursoliv billigere end de andre, jeg købte det. Med en vægt på 65 kg drak jeg 4 kapsler dagligt om natten (som anbefalet i instruktionerne). For at blokere angreb af galdekolik fik jeg ordineret Duspatalin, men der opstod stadig spasmer. det skete, at han en gang om ugen eller endnu oftere ikke hjalp mig. Ursoliv bør ikke bruges til spasmer. så de dage, hvor de skete, savnede jeg det. Gradvist udelukkede jeg animalsk og vegetabilsk fedt fra menuen (ikke helt, indrømmer jeg, men reducerede det til et minimum) uden en diæt (mere præcist, ordentlig ernæring), al denne behandling er ineffektiv. Samtidig er det vigtigt at observere rækkefølgen af ​​at spise måltider - du kan ikke spise frugt og bær umiddelbart efter et proteinmåltid, dette kan provokere en krampe. Generelt er tabel nummer 5 absolut nødvendigt. Dette er vigtigt for at kontrollere spasmer samt minimere kolesterolopbygning. Ved hjælp af mere eller mindre ordentlig ernæring var jeg i stand til at reducere anfald til et minimum. Derudover brugte jeg folkemusikopskrifter og brugte kogte tyttebærblade (en teskefuld blade i et glas kogende vand, infunderet natten over og derefter 2 teskefulde 30 minutter efter at have spist 4-5 gange om dagen).
Generelt ved jeg ikke, hvad der nøjagtigt spillede en nøglerolle, men i dag var jeg i ultralydsscanning efter 3,5 måneders drik af Ursoliv og lingonberry blade (selvom jeg ikke drak dem hver dag, glemte jeg nogle gange), men resultatet overraskede mig - fra mere 20 stykker sten i dag er 7-10, 2-7 mm i størrelse. Lægerne sagde "Wow", det er ikke nødvendigt at klippe det endnu, se på dynamikken. Af hensyn til klarheden sender jeg resultaterne af ultralyd med et interval på ca. 3,5 måneder: Efter 3,5 måneders indtagelse af Ursoliv
Selvfølgelig er det for tidligt at glæde sig, selv med fuldstændig opløsning, kan stenene vende tilbage igen, eller de vender måske ikke tilbage, ved du aldrig, hvorfor galdevekslingen blev afbrudt? Hvis du i det mindste prøver at spise rigtigt, er alt måske nul.
Medmindre jeg selvfølgelig ikke er læge, men efter at have talt med 5 læger, indså jeg, at alle er skeptiske over for opløsning, fordi det er lettere at fjerne end at eksperimentere med det (og her har de ret - der er stadig en risiko). På den anden side, hvis galdeblæren fjernes, og der allerede dannes sten i galdegangene, vil dette allerede være alles kaput. Dette er en stor ulempe ved operationen. Men personligt har jeg stadig positive dynamikker, så jeg mister ikke håbet om at slippe af med "mine diamantminer." Om et par måneder vil jeg lave endnu en ultralyd, lad os se, hvad der sker.
Og nu vil jeg forsøge at opsummere min bevidsthedsstrøm: Ursoliv vil være nyttigt, hvis: Sten har en overvejende kolesterolsammensætning og en diameter på højst 20 mm (ellers ubrugelig) Hvis du følger en diæt (faktisk korrekt ernæring) - skriver de meget om dette nu - lidt fedt, fraktioneret, vegetabilsk mad, måske mere og så videre.
Behandlingen skal udføres i lang tid, op til et år eller måske mere. Han har selvfølgelig også bivirkninger, men personligt følte jeg dem slet ikke. Leverenzymprøver er nu endelig normale. Under alle omstændigheder kan jeg ikke anbefale noget, undtagen som den mest budgetmæssige og effektive analog, fordi alt er individuelt, og du skal konsultere en læge (det ved du allerede). Men der er stadig en skyttegrav) Jeg vil afmelde mig om det videre forløb af eksperimentet senere) Jeg ønsker alle et godt helbred, jeg håber nogen finder min anmeldelse nyttig.
AP: Hurra. Der er slet ingen sten, der er slet ingen spasmer, lægerne er i chok. I alt tog det cirka 9 måneder at slippe af med sygdommen fuldstændigt. Her er et billede af boblen: Ingen. ikke engang krummer tilbage.
Nu er det vigtigste ikke at lave nye, ikke at freak out og slet ikke spise noget.

I oktober 2013 begyndte jeg for første gang at opleve hyppige angreb af helvede smerter i mellemgulvet og ryggen. og faktisk over hele slagtekroppen. De blev kørt med ambulance til hospitalet, men der blev ikke fundet noget kriminelt. Angreb blev hyppigere og undertiden varede flere dage ledsaget af opkastning, svaghed og svimmelhed..
Jeg gik til alle lægerne - både kardiologen og neurologen - alle trak på skuldrene, de troede, det var noget psykosomatisk. Og for kun et par måneder siden fandt de flere sten i min galdeblære (som det viste sig senere, for det meste kolesterol). Hvorfor ingen har set dem før er et mysterium. Men dette handler ikke om min lidelse, jeg tror, ​​hvem der er fortrolig med galdestenssygdom og dens sjove symptomer, forstår perfekt, hvad det er.
Faktisk havde jeg sådan et sæt sten i min gallestenes sygdom: En boble med sten på tidspunktet for deres opdagelse
Praktisk pakket med sten af ​​forskellige kalibre op til 7 mm.
Generelt afsagde alle lægerne - både ultralydsspecialisten og gastroenterologen og endda terapeuten - en dom - for at skære i helvede uden at vente på peritonitis. Desuden har du brug for en sådan dræbt galdeblære, som at stå på ski i et bad, galdeudveksling forstyrres, bugspytkirtlen og leveren lider. Enzymtest gik også ud af skalaen.
Men som en alternativ underholdning foreslog lægerne ikke desto mindre at prøve at opløse stenen med ursodeoxycholsyre - dette er den aktive komponent i Ursofalk, Ursosan, inklusive Ursoliv. Men dette er risikabelt, fordi hvis stenene bliver trampet ned i galdegangene, vil dette komplicere deres hurtige udvinding. Desuden er der for mange sten, og det er sandsynligvis meningsløst.
Jeg regnede med, at boblen stadig ville være mere interessant for mig, og på egen risiko og risiko besluttede jeg at prøve at redde den. Fordi Af alle de listede potions var Ursoliv billigere end de andre, jeg købte det. Med en vægt på 65 kg drak jeg 4 kapsler dagligt om natten (som anbefalet i instruktionerne). For at blokere angreb af galdekolik fik jeg ordineret Duspatalin, men der opstod stadig spasmer. det skete, at han en gang om ugen eller endnu oftere ikke hjalp mig. Ursoliv bør ikke bruges til spasmer. så de dage, hvor de skete, savnede jeg det. Gradvist udelukkede jeg animalsk og vegetabilsk fedt fra menuen (ikke helt, indrømmer jeg, men reducerede det til et minimum) uden en diæt (mere præcist, ordentlig ernæring), al denne behandling er ineffektiv. Samtidig er det vigtigt at observere rækkefølgen af ​​at spise måltider - du kan ikke spise frugt og bær umiddelbart efter et proteinmåltid, dette kan provokere en krampe. Generelt er tabel nummer 5 absolut nødvendigt. Dette er vigtigt for at kontrollere spasmer samt minimere kolesterolopbygning. Ved hjælp af mere eller mindre ordentlig ernæring var jeg i stand til at reducere anfald til et minimum. Derudover brugte jeg folkemusikopskrifter og brugte kogte tyttebærblade (en teskefuld blade i et glas kogende vand, infunderet natten over og derefter 2 teskefulde 30 minutter efter at have spist 4-5 gange om dagen).
Generelt ved jeg ikke, hvad der nøjagtigt spillede en nøglerolle, men i dag var jeg i ultralydsscanning efter 3,5 måneders drik af Ursoliv og lingonberry blade (selvom jeg ikke drak dem hver dag, glemte jeg nogle gange), men resultatet overraskede mig - fra mere 20 stykker sten i dag er 7-10, 2-7 mm i størrelse. Lægerne sagde "Wow", det er ikke nødvendigt at klippe det endnu, se på dynamikken. Af hensyn til klarheden sender jeg resultaterne af ultralyd med et interval på ca. 3,5 måneder: Efter 3,5 måneders indtagelse af Ursoliv
Selvfølgelig er det for tidligt at glæde sig, selv med fuldstændig opløsning, kan stenene vende tilbage igen, eller de vender måske ikke tilbage, ved du aldrig, hvorfor galdevekslingen blev afbrudt? Hvis du i det mindste prøver at spise rigtigt, er alt måske nul.
Medmindre jeg selvfølgelig ikke er læge, men efter at have talt med 5 læger, indså jeg, at alle er skeptiske over for opløsning, fordi det er lettere at fjerne end at eksperimentere med det (og her har de ret - der er stadig en risiko). På den anden side, hvis galdeblæren fjernes, og der allerede dannes sten i galdegangene, vil dette allerede være alles kaput. Dette er en stor ulempe ved operationen. Men personligt har jeg stadig positive dynamikker, så jeg mister ikke håbet om at slippe af med "mine diamantminer." Om et par måneder vil jeg lave endnu en ultralyd, lad os se, hvad der sker.
Og nu vil jeg forsøge at opsummere min bevidsthedsstrøm: Ursoliv vil være nyttigt, hvis: Sten har en overvejende kolesterolsammensætning og en diameter på højst 20 mm (ellers ubrugelig) Hvis du følger en diæt (faktisk korrekt ernæring) - skriver de meget om dette nu - lidt fedt, fraktioneret, vegetabilsk mad, måske mere og så videre.
Behandlingen skal udføres i lang tid, op til et år eller måske mere. Han har selvfølgelig også bivirkninger, men personligt følte jeg dem slet ikke. Leverenzymprøver er nu endelig normale. Under alle omstændigheder kan jeg ikke anbefale noget, undtagen som den mest budgetmæssige og effektive analog, fordi alt er individuelt, og du skal konsultere en læge (det ved du allerede). Men der er stadig en skyttegrav) Jeg vil afmelde mig om det videre forløb af eksperimentet senere) Jeg ønsker alle et godt helbred, jeg håber nogen finder min anmeldelse nyttig.
AP: Hurra. Der er slet ingen sten, der er slet ingen spasmer, lægerne er i chok. I alt tog det cirka 9 måneder at slippe af med sygdommen fuldstændigt. Her er et billede af boblen: Ingen. ikke engang krummer tilbage.
Nu er det vigtigste ikke at lave nye, ikke at freak out og slet ikke spise noget.